Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Вижте всички статии

И една възглавница за настроение

И една възглавница за настроение

                                                                                                                      

 

Още в Древен Египет техниката на тъкания гоблен е била високо ценена, като е било въпрос на престиж елегантните нишки да са в ярки и висококачествени цветове, включително със злато и сребро.

Устояло през вековете и обогатявано по цял свят, изкуството днес оживява в инстигуващи образи в домашния декор. А в него винаги е добре дошла специалната нотка артистичност, включително чрез декоративни възглавници. Защото те ще са и вечен акцент, и винаги удобен функционален елемент.
С неочакван сюжет, ярки, и изработени от висококачествени материали, в последните години сред най-търсените и обичани са гоблен възглавниците с десен на хибридни същества. Котка пилот или играч на голф, заек ловец, тигър или жираф офицер, куче с блейзер са само част от невероятните образи, с които помещението може да се превърне в запомнящо се и оригинално пространство.
Разказващи специални история чрез детайлните си картини, но и провокиращи въображението, тези възглавници се вписват отлично във всеки интериор, без значение от стила му. С фон и гръб с отличаващи се и изискани пастелни тонове, те примамват да ги имаш, не само защото са на мода, а и защото във всеки дом има място за още и още настроение.

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари