Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Вижте всички статии

Подарък, специален колкото нас!

Подарък, специален колкото нас!

Онова неописуемо чувство на радост, когато подаряваме нещо, и щастието в очите на този, който го получава - безценен момент, който си заслужава да създаваме! И няма значение дали поводът е личен, празникът е сезонен, искаме да засвидетелстваме уважание, да благодарим или просто да кажем "Обичам те"!

 

Сред най-персоналните подаръци са бижутата и за тях няма сезон. Те са доказателство за ярки чувства и винаги казват повече, отколкото е възможно с думи. По традиция ръчно изработените са в лимитирани серии и няма съмнение, че прилягат отлично на дамите, които се отличават със стил във всекидневието и на празник. 

Отличен подарък са и аксесоарите, но нетрадиционните - тези, които изненадват не само с функция, но и с дизайн. При тях оригиналността е толкова впечатляващата, че не оставя никого безразличен. Защото има нещо закачливо, но и стилно в това да изгасим свещта със специален уред или да надникнем във вечен календар с джобни размери, в който е скрит и удобен метър. 

 

Ароматите за дома са елегантен и дискретен начин да се отдадем на удоволствия и затова парфюмът за сетивата е чудесен подарък. Те могат да ни пренесат на мястото на мечтите ни, докато се наслаждаваме на уюта на дома си или просто да направят още по-интензивна палитрата от преживявания. И това чувство може да е трайно и безкрайно!

 

Заради технологиите отвикнахме да изпращаме послания по пощата, лишихме се от тръпката от отварянето на плика и вълнението да разгърнем хартията, за да се потопим в думите, отправени специално към нас. Картичките са изключителен начин да подарим този интимен момент на обичаните от нас хора - и за личен и за сезонен празник. А колкото по-уникална е картичката, толкова по-успешно тя ще се впише в декора и ще напомня и за мига, и за посланието.

 

Littera scripta manet (Написаното остава!) гласи латинската сентенция, посветена на магията, скрита между две корици. Едно от най-приятните усещания за хармония е да приседнем с книга в ръка и да се потопим в история с неочакван край. Изключителни елегантност и стил може да се закодират в начина, по който съхраняваме книгите. Стойките в лимитирани серии са един от тях, защото самите те са произведение на изкуството, оригинално, колкото е всеки, на който копнеем да подарим нещо специално.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари