Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Вижте всички статии

Мелодия, спомени и лешникотрошач, и празничната маса вече е магия

Мелодия, спомени и лешникотрошач, и празничната маса вече е магия

Най-сладките приказки са за щастие, преживени и написани от нас, разказани с омая, за да носят наслада и топлина. Сега е време за нови, родени от празниците в уюта на любимия дом, изпълнен с магични форми, цветове и сюжети, като в приказка.

 

Декорирането е едно от най-приятните неща, а масата може да се превърне в главния герой, благодарение на подбраните с вкус елементи. За фантазията граници няма, но високият стил е задължителен и дори, когато залагаме на класическата комбинация от бяло, червено и златно, можем да подредим шедьовър.

 

Melody е серия от Sferahome, в която традицията оживява в елегантни рисунки и принтове върху чинии, чаши, покривки, дифузери за аромати, плата. Те ни примамват с нежност и изключителни детайли и ни изкушават да ги държим дълго на масата, за да са едновременно и декор, и част от храненето. Елени, коледни звезди, гирлянди и снежинки красят всичко в серията, създавайки чудна празнична мелодия.

 

Wonderland, също като Melody, е серия от порцелан, в която приказният сюжет ни връща към безгрижието на детството и чара на забавата в лунапарковете. А Memories е за всички, които обичат превъплъщенията, защото в купичка за вълшебни бонбони или за изискано предястие може да се превърнат дори шейната и детското влакче.

 

От XIX век насам фигурата на Лешникотрошача вече не е само в класическата си роля на чупеща ядки, а присъства трайно в коледната декорация на домовете в Европа, и най-вече на масата. В серията Nutcracker на Sferahome фигурката на куклата-войник е толкова изящна, ярка и оригинална, че гарантирано ще превърне всяка празнична трапеза в специално преживяване. 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари